امکانی برای کاربران اینستاگرام فراهم شده است که به آن ها قابلیت حذف افراد مزاحم از دایره دسترسی به پروفایل را می دهد. این نوع از حذف که در اینستاگرام با عنوان (Block User) نمایش داده می شود، به این شکل انجام می شود که ابتدا باید وارد پروفایل کاربر مورد نظر شوید و در قسمت راست و بالای صفحه پروفایل کاربر، علامت 3نقطه را لمس کنید و در پنجره جدیدی که باز می شود، گزینه Block User را انتخاب کنید. بدیهی است که در صورت اطمینان، باید در پیام نمایش داده شده مبنی بر اطمینان شما از حذف کاربر مورد نظر، گزینه Yes I m sure را انتخاب کنید. اگر به هر دلیلی هم خواستید کاربر حذف شده را دوباره به دایره دوستان خود برگردانید، کافی است از همان مسیر قبل بروید و این بار روی گزینه Unblock User کلیک کنید.
 

برچسب‌ها: اینستاگرام، ترفند
نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
پست الکترونیک :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد